Nyheder


APRIL 2017 

 

Vesterbæks Charles, 1 års hingst og Rubinkes Pascal 2 års hingst deltog ved Jysk Plagskue i Egtved i april måned. 

 

Fiona og Aalyeh til fotograf ved LUUK April 2017 

 

Pamela V D Engelenhof fik et hingste føl efter Heros Tranegilde. Det lille vidunder ses herunder og har fået navnet Rubnkes Pontus 

 

April 2017 Vadehavets Fiona og Aaleyah V Stal Break of Dawn har været i LUUK til fotograf - her ses Aaleyah


Marts 2017 Rubinkes Pascal til det årlige hingsteshow. Pascal blev klasse vinder i 2 års hingste, dagens bedste 2 års shetlænder hingst, fik en plads i finalen og tildelt ærespræmie. Fremvist og trænet af Louise Pedersen


December 2016 

 

I ønskes alle en rigtig glædelig jul 

Juli - August - September- Oktober 

De sidste par måneder har vi deltaget ved nogle skuer og shows. Ponyerne bliver flot trænet og fremvist af Louise Pedersen. Louise træner også vores føl og ungdyr. 

I lørdags var vi til årets sidste show. Ponyerne kommer nu på nyt græs, inden de fra november bliver lukket på 7 hektar græs og føllene bliver fravænnet. Omkring nyår kommer nogle af dem på stald, og ellers bliver der en stor hoppefold og en hingstefold hele vinteren. 

 

Ponyerne står flot med deres vinterpels allerede nu. 

 

Herunder følger en kort opdatering på sommerens skuer og shows, som Louise Pedersen har trænet og vist ponyerne frem til.

 

Oktober show - Pamela V D Engelenhof - 16 års veteran hoppe. Nr 1 og fløj placering i holdet. Reserve veteran champion i finalen. Ærespræmie. 

__

Vesterbæks Picasso til Fyns Følskue for pony racer i august¨. Hingste føl. 

___

 

Pamela V D Engelenhof 23 point og Domino af Bjørholm 38 point, bedste yngre vallak og nr 2 i finalen. Sen sommer show i Billund i September. 

__

Aaleyah, Acary og Abbelone var med til Aulum Dyrskue. Aaleyah Van Stal Break of dawn modtog ærespræmie

__

Pamela V D Engelenhof - Fløj til Ribe Dyrskue i juli måned med maksimale 24 point og ærespræmie + skuets 3. bedste hoppe på tværs af racerne. 

 


Juni 2016 

Vi har nu fået alle 4 føl for i år. Det må siges at være gået meget vellykket. Det startede med at Picasso kom til verden 3. marts, i april kom Charles til verden d. 17. april og Curd 20. april, og herefter skulle vi vente til 12 juni før Abbelone ankom. Vi har fået 4 helt vidunderlige føl, som vi er yderst tilfredse med. 

Ellers trives ponyerne på sommergræs, og føllene nyder livet fuldt ud. 

Louise har solgt sin 4 årige hoppe Sønderskovs Eurodike til nogle avlere i Sverige, og Eurodike er faldet godt til i sit nye hjem i Sverige. 

 

 

 

 

 

 

 

April måned - endnu et føl et ankommet

Ponyerne der står på stald er begynd at være mere ude, og det nyder de meget. Vi har to hopper som skal fole her i april, da Pamela har snydt os og er tom.

17/4-16 ankom der endnu et føl ankom. Denne gang var det Feldholms Celina som fik hendes første føl. Et sortbroget hingsteføl efter Heros Tranegilde. Han hedder Vesterbæks Charles.

Vi glæder os til at de alle kan komme ud på døgnfold igen, det er sådan en dejlig tid der venter lige om hjørnet.  

 

Marts måned - føl tiden begynder

Der er ikke meget forår  luften og dog, for den 3 marts 2016 folede Sønderskovs Poolada hendes første føl (3 uger før tid). Et smukt sort broget hingste føl efter Heros Tranegilde, som hedder Vesterbæks Picasso. Han er virkelig en smart lille fyr, som har en kæmpe personlighed. Han er fuld af krumspring og vi har utallige flotte billeder af ham.

 

Velkommen til 2016

 

 Vi er kommet godt in i det nye år. Ponyerne som har gået ude hele vinteren har nydt en mild men dog meget regnfuld vinter. De går heldigvis på et højt liggende stykke, så de har gået helt tørt hele vinteren.

 

 

September måned 

Vi deltog ved Åben Hus / Høstmarked hos Midtgård i Esbjerg. Vi havde to hopper og to føl med. Der var mange tusinde besøgende på dagen, så ponyerne blev klappet dagen lang. En rigtig god dag.  Dejligt at folk viste interesse for racen.

 

 

 

 

August måned 2015 

Den 23. august deltog vi til skue i Grindsted. Goldhoppen Feldholms Celina blev nr 4 med 23 point og Rubinkes Pascal nr 2 med 39 point. En god men meget varm dag med shetlænder folket i syd.

 

 

Den 29 august åbnede vi vores sted for "Mød shetlandsponyen" Der var mange som kiggede forbi til nogle hyggelige timer. Den stod på pony- fremvisning, snakke med føl samt rideture på flere af ponyerne. En rigtig dejlig dag, og tak til alle som kiggede forbi.

 

 

Juli måned 2015

Det årlige Ribe dyrskue er veloverstået. Vi deltog med følhoppen Pamela V.D Engelenhof ( 23 point) og føllet Rubinkes Pascal, 3 års hoppen Sønderskovs Eurodike (23 point), Goldhopperne Feldholms Celina(23 point)Sønderskovs Poolada (21 point). Celina og Eurodike deltog i dysten om ærespræmier og Celina deltog i dysten om skuets bedste hoppe hvor hun blev nr 4. Louise dystede i mønstring, og måtte dyste om 1 første pladsen 2 gange, og endte med en 2. plads i mønstring 2015.

Hopper og føl stortrives og vi nyder alle sommeren.


  

Juni mdr

Så er udstillings-og dyrskue sæsonen for alvor startet hos os. Vi havde en føl hoppe og en 3 års hoppe med til Det Sønderjysk Fællesskue i Aabenraa d. 30. maj 2015. Pamela V.D. Engelenhof fik 23 point og stod på fløjen med sit hingsteføl Rubinkes Pascal. Hun blev bedste shetlænder følhoppe, og skulle ind og dyste om titlen som skuets bedste følhoppe, her endte hun med en flot anden plads. Vores 3 års hoppe Sønderskovs Eurodike endte som nr 2 med 23 point. En dejlig og hyggelig dag med skønne mennesker. Vi ses traditionen tro igen næste år.

Vores to shetlænder føl stortrives, og det samme gør belgier-føllet. Lela Van De Kaai folede d. 15 maj et stort brunskimlet hingsteføl efter Chris De Balgerhoek.

Vores ungdyr går på Rømø på sommergræs, hvor de bare skal trives og udvikle sig.

Træningen af dyr til Ribe Dyrskue er så småt gået igang. Vi udstiller med følhoppen Pamela V.D Engelenhof og føllet Rubinkes Pascal, 3 års hoppen Sønderskovs Eurodike, Goldhopperne Feldholms Celina og Sønderskovs Poolada.

 

Den 14-05-2015 folede Søndergårds Anizette. Det var en dramatisk foling, hvor både hoppe og føl var ved at omkomme, da føllet lå forkert og dyrlægen måtte trække ham baglæns ud. Men lille Amigo ville leve, og kom sig ovenpå det hele. Så velkommen til Rubinkes Amigo (Bon Fire V.D Hagenstee)


14/4-2015 folede Pamela og fik dette smukke hingste-føl. En kraftig herre som vi er stolte af. Han hedder Rubinkes Pascal.


Forårsskue på Trindmosegård. Vesterbæks Rubin blev skuets bedste vallak. En stor tak for "bedste vallak roset" fra stud vihrsgården og ærespræmie fra Trindmosegård.


Feb 2015 Avlshingsten Heros Tranegilde SH 443 er Louise's nye avlshingst hos Stutteri Rubinke. Han vil i 2015 tage imod enkelte fremmede hopper. Han ankommer i marts måned, hvilket vi ser meget frem til.


Jan. 2015 Vadehavets Fiona er netop ankommet. Hun er i vores øjne helt perfekt både i forhold til udseende, afstamning og sind.( F: SIMON V.D MULDER MF: ULVERSCROFT MIDNIGHT)


Glædelig jul og godt nytår ønskes af os alle hos Stald Vesterbæk & Stutteri Rubinke


December 2014. Til det årlige juleoptog i Ribe deltog Louise med sit kørespand Anne og Lotte.
Den 25.juli deltog vi med en følhoppe og en vallak ved årets dyrskue i Ribe. Pamela V.D Englenhof blev nr 2/2 med 23 point, med sit hingsteføl Domino ved siden. Bee-Bob var eneste vallak og opnåede 22 point.


Vesterbæks Coco Chanell. Født 4 april 2014.
M: Lela Van De Kaai

F: Chris De Balgerhoek

 

D 24 jan 2014 ankom Anne og Lotte. Det er Louise's nye køreponyer. To skønne shetlænder-hopper.


December 2013. Vi ønsker alle venner, bekendte, familie samt alle heste-folk en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår. På gensyn i det nye år. Mvh os alle fra Stald VesterbækHoppekåring

Sept 2013

Lela Van De Kaai blev d. 22/ 9 kåret med 9 point i helhed og sølvmedalje.

Lavet med NemmeHjemmesider.dk ( Logind )