Avl og opdræt af shetlandsponyer


Stutteri Rubinke v Louise Rubinke Rasmussen 

 

Avl af standart og medium shetlandsponyer primært i farven sort, rød og brogede.

Målet for det lille hobby stutteri er at være indehaver af få, men meget kvalitetsstærke ponyer med prima afstamning.

Derudover vægtes det højt at se shetlandsponyen, både som en udstillingspony men også som den gode brugspony de nu engang er.

Stutteri Rubinke er en del af Stald Vesterbæk. Vi samarbejder omkring shetlandsponyerne og de belgiske heste. Defor har alle mine afkom til og med 2014 "Vesterbæk" som navn, og fra 2015 vil ponyerne bære navnet "Rubinke", eftersom vi ikke holder til på samme sted længere.

__________________________________________________________________________________________

Jeg fik min første shetlandspony da jeg var 1,5 år gammel. Siden har jeg næsten altid haft en eller to shetlandsponyer, som har været anvendt til hygge, kørsel, agility osv. I 2006 købte jeg min første shetlænder til avl og udstilling, nemlig hoppen Søndergårds Anizette.

Derefter er der kommet flere ponyer til, og bestanden er shetlandsponyer er nu ca 20 stk. der ejes i fællesskab med Stald Vesterbæk Der forventes mellem 2 og 4 føl hvert år.

Min helt store kærlighed og passion ligger hos Shetlandsponyen. Shetlandsponyen er den lille hest med det store sind. Shetlandsponyens egenskaber er utallige og dens anvendelses muligheder er mange. Den har en stærk vilje og en stor personlighed.

Lavet med NemmeHjemmesider.dk ( Logind )